Stiri

Informare  31 Mai 2022

31.05.2022

31 Mai 2022

Compania de asigurari SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a primit toate aprobarile din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) si anunta finalizarea tranzactiei si demararea procesului de integrare a celor doua companii, ERGO Asigurari si ERGO Asigurari de Viata in cadrul Grupului SIGNAL IDUNA. 

Finalizarea tranzactiei nu va aduce schimbari asupra contractelor de asigurare ERGO, clientii avand la dispozitie aceleasi canale de comunicare pentru accesarea asigurarilor sau a celorlalte servicii. 

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, parte dintr-un grup cu o istorie de peste 110 de ani de prezenta pe piata de asigurari la nivel european, va oferi prin preluarea noului portofoliu o gama extinsa de solutii de asigurare pentru piata din Romania. Alaturi de alinierea organizationala, principalele obiective ale companiei pentru urmatoarea perioada cuprind investitiile in digitalizare, eficientizarea proceselor si oferirea de produse inovatoare si servicii de calitate prin intermediul parteneriatelor cu brokerii de asigurari. 

Comunicatul de presa poate fi consultat aici. 

Citeste si